BIOGRAFIA

Olen 20-vuotias monipuolinen muusikko ja sisällöntuottaja Helsingistä. Esiinnyn paljon erilaisissa kokoonpanoissa soittaen, laulaen ja näytellen. Valmistuin viime keväänä ylioppilaaksi Tapiolan lukiosta ja aloitin musiikin ammattiopintoni viime syksynä Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa musiikkikasvatuksen aineryhmässä. Musiikinopiskelun lisäksi toimin somesisällöntuottajana erilaisissa hankkeissa ja yrityksissä, ja teen myös aktiivisesti sisältöä omille somekanavilleni.


LUKIO

Tapiolan lukion musiikkilinjalla olen osallistunut aktiivisesti musiikkitoimintaan esimerkiksi lauluyhtyeessä ja jokavuotisissa musikaaleissa. Lukiossa opiskelun aikana olen säveltänyt monta teosta lukion orkesterille ja kamarikuorolle. Toisena lukiovuotenani muun muassa sävelsin lukiollemme oman juhlamarssin. Kolmannella luokalla sävelsin teoksen Hiihtäjä, jonka esitti lauluyhtyeemme ja Tapiola Sinfonietta vuoden 2019 Valtakunnallisilla musiikkilukiopäivillä. Toisena teoksena musiikkilukiopäivillä toimi kuoroteokseni Häivekuva. Olen myös ollut mukana toimittamassa Elämän Kevät -radio-ohjelmaa Radio Helsinkiin. Neljäntenä vuonna syntyi lisää sävellyksiä, kuten Suomen tango, ja lisäksi osallistuin Kuule minä sävellän! -projektiin Sibelius-Akatemiassa säveltämällä kappaleen Sydän lyö hankkeen päätöskonserttiin.

MUSIIKKIOPINNOT

Aloitin viuluopintoni vuonna 2008 Espoon musiikkiopistossa. Opettajinani on toiminut muun muassa Grazyna Zeranska-Gebert ja Kreeta-Julia Heikkilä. Toimin Tapiolan nuorten sinfonikkojen konserttimestarina vuosina 2016-20 ja olen soittanut myös paljon kamarimusiikkia mm. jousikvartetissa sekä opiskellut sivuaineina pianonsoittoa ja sävellystä. Olen käynyt viulun mestarikursseilla Suomessa ja ulkomailla. Aloitin musiikin ammattiopintoni viime syksynä Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa musiikkikasvatuksen aineryhmässä.

TYÖTEHTÄVÄT

Keikkailen ympäri vuoden esimerkiksi yritystilaisuuksissa ja juhlapäivinä. Lisäksi työskentelen muusikkona erilaisissa orkesteriprojekteissa. Ohjelmistoon on kertynyt myös kevyttä musiikkia Soul Strings -jousiorkesterissa. Olen ollut Espoon musiikkiopiston johtokunnan oppilasjäsen vuosina 2017-20 ja valtakunnallisen Nuori Näyttämö -hankkeen somekummi vuoden 2019 alusta. Olen myös tuottanut sosiaalisen median sisältöä Helsingin kaupunginorkesterille. Suoritin siviilipalveluksen 2019-20 Espoon musiikkiopistossa. Lisäksi olen toiminut TikTok-sisällöntuottajana Tier-sähköpotkulautayritykselle.

Voit ladata CV:ni tästä:

APURAHAT

Espoon seudun kulttuurisäätiö (2015, 2017), Suomen kulttuurirahasto (2016)