BIOGRAFIA

Olen 21-vuotias monipuolinen muusikko ja sisällöntuottaja Helsingistä. Esiinnyn paljon erilaisissa kokoonpanoissa soittaen, laulaen ja näytellen. Valmistuin keväällä 2020 ylioppilaaksi Tapiolan lukiosta ja aloitin musiikin ammattiopintoni seuraavana syksynä Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa musiikkikasvatuksen aineryhmässä. Musiikinopiskelun lisäksi toimin sosiaalisen median sisällöntuottajana monille hankkeille ja yrityksille.


LUKIO

Tapiolan lukion musiikkilinjalla olen osallistunut aktiivisesti musiikkitoimintaan esimerkiksi lauluyhtyeessä ja jokavuotisissa musikaaleissa. Lukiossa opiskelun aikana olen säveltänyt monta teosta lukion orkesterille ja kamarikuorolle. Toisena lukiovuotenani muun muassa sävelsin ylioppilaille oman juhlamarssin. Kolmannella luokalla sävelsin teoksen Hiihtäjä, jonka esitti lauluyhtyeemme ja Tapiola Sinfonietta vuoden 2019 Valtakunnallisilla musiikkilukiopäivillä. Toisena teoksena musiikkilukiopäivillä toimi kuoroteokseni Häivekuva. Olen myös ollut mukana toimittamassa Elämän Kevät -radio-ohjelmaa Radio Helsinkiin. Neljäntenä vuonna syntyi lisää sävellyksiä, kuten Suomen tango, ja lisäksi osallistuin Kuule minä sävellän! -hankkeeseen Sibelius-Akatemiassa säveltämällä kappaleen Sydän lyö hankkeen päätöskonserttiin.

MUSIIKKIOPINNOT

Aloitin viuluopintoni vuonna 2008 Espoon musiikkiopistossa. Opettajinani on toiminut muun muassa Grazyna Zeranska-Gebert ja Kreeta-Julia Heikkilä. Toimin Tapiolan nuorten sinfonikkojen konserttimestarina vuosina 2016-20 ja olen soittanut myös paljon kamarimusiikkia mm. jousikvartetissa sekä opiskellut sivuaineina pianonsoittoa ja sävellystä. Olen käynyt viulun mestarikursseilla Suomessa ja ulkomailla. Aloitin musiikin ammattiopintoni syksyllä 2020 Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa musiikkikasvatuksen aineryhmässä.

TYÖTEHTÄVÄT JA ESIINTYMISET

Keikkailen ympäri vuoden esimerkiksi yritys- ja yksityistilaisuuksissa. Lisäksi työskentelen muusikkona erilaisissa orkesteriprojekteissa. Ohjelmistoon on kertynyt myös kevyttä musiikkia Soul Strings -jousiorkesterin riveissä. Olen ollut Espoon musiikkiopiston johtokunnan oppilasjäsen vuosina 2017-20 ja valtakunnallisen Nuori Näyttämö -hankkeen somesisällöntuottaja vuoden 2019 alusta. Olen myös tehnyt sosiaalisen median sisältöä Helsingin kaupunginorkesterille. Suoritin siviilipalveluksen 2019-20 Espoon musiikkiopistossa. Kesällä 2021 kantaesitin säveltäjä Arto Pajun viulukonserton Taidekeskus Salmelan puistonäyttämöllä Salmela Festival Orchestran solistina. Teen keikkatöitä myös TikTok-somesisällöntuottajana. 

APURAHAT JA STIPENDIT

Espoon seudun kulttuurisäätiö (2015, 2017), Suomen kulttuurirahasto (2016), Taidekeskus Salmelan nuoren lahjakkaan muusikon stipendi (2021)


Lue lisää lataamalla CV:ni tästä:

Luo kotisivut ilmaiseksi!